Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Master Drive AI- Hierontatuoli


- 4D hieronta

- Tarkka vartaloskanneri

- Tehokas M.6 Gen mikroprosessori

Tämä on pelin muuttaja. Alan suurimmat innovaattorit ovat kehittäneet OGAWA Master Drive AI 2.0:n tarjoamaan mukaansatempaavimman hierontakokemuksen. Jokainen OGAWA Master Driven komponentti on optimoitu suorituskykyä varten, mikä johtaa erittäin tarkkaan hierontaan.

Kehittyneen M.6 Gen mikroprosessorin avulla Master Drive oppii ja mukauttaa hierontaa ja muuttaa hieronnan painetta, nopeutta ja liikkeitä niin, että ne sopivat täydellisesti jokaisen ainutlaatuisen kehon muotoihin älykkäiden Vario Motion 4D -hierontarullien avulla.

Tuotteen yksityiskohdat

- 4D hieronta
- Tehokas M.6 Gen mikroprosessori
- Lämpöterapia
- Tarkka vartaloskanneri
- Saavuttaa 36 akupunktiopistettä kehossa
- 1,35 cm SL-kisko
- Polven hieronta
- 6 erilaista hierontatekniikkaa
- Valoterapia
- 4 Pikakäynnistysohjelmaa
- 26 Automaattista ohjelmaa
- 500 manuaalinen ohjelmaasetus
- Automaattisesti säätyvä jalkatuki
- Sisäänrakennetut Bluetooth-kaiuttimet
- Paranneltu huppu ja istuintyyny
- Koko kehon peittävä ilmatyynyhieronta


Tehokkain hierontakokemus tämä on pelin muuttaja. Alan suurimmat innovaattorit ovat kehittäneet OGAWA Master Drive AI 2.0:n tarjoamaan mukaansatempaavimman hierontakokemuksen. OGAWA Master Drive AI 2.0:ssa on uusimmat kehittyneet tekoälyominaisuudet: kasvojentunnistus, terveysseuranta ja skanneri sekä tekoälyllä toimiva automatisoitu analyytikko, jotka tuovat hierontakokemuksesi ja terveydenhallinnan täysin uudelle tasolle, kuten pysyessäsi tietoisena hyvinvointitilastasi.


Jokainen OGAWA Master Driven komponentti on optimoitu suorituskykyä varten, mikä johtaa erittäin tarkkaan hierontaan. Kehittyneen M.6 Gen -mikroprosessorin käyttämä Master Drive AI oppii ja mukauttaa hierontaa ja muuttaa hieronnan painetta, nopeutta ja liikkeitä niin, että ne sopivat täydellisesti jokaisen ainutlaatuisen kehon muotoihin älykkäiden Vario Motion 4D -hierontarullien avulla.

Kun nojaat tuolin pidennetyssä SL-kiskossa, kattava selkähieronta kohdistuu keskeisiin akupunktiopisteisiin, laajentaa selkärankaa, parantaa ryhtiä ja poistaa jännitystä enemmän kuin koskaan ennen. Master Drive yhdistää vanhat hierontamenetelmät innovatiivisella tekniikalla optimaaliseen energianpalautukseen 26 erilaisen humanistisen kokovartalohieronnan avulla. Master Drive AI yhdistää tekniikan parhaat puolet, innovaatiot ja yli 20 vuoden kokemuksen vallankumoukselliseksi hierontakokemukseksi.

Älykkäät 4D Vario Motion hierontarullat ja edistyksellisimmät 4D-rullat, jotka tuovat hierojasi kotiisi. Hierontarullat liukuvat tarkoilla liikkeillä, ja niissä on huolelliset nopeudensäädöt, jotka jäljittelevät ihmisen käsiä kuten terapeuttisessa hieronnassa. Päivitetyt 4D Vario Motion rullat tarjoavat laajemman hieronta-alueen kuin koskaan ennen, ja ne tarjoavat tarkemman hieronnan kuin mikään muu hierontatuoli. Rapid Sensing -teknologia nostaa hierontaa kohdistamalla terapian ongelma-alueille, jotka helpottavat nopeasti kireät selkälihakset. Tunnistamalla tärkeimmät lihasryhmät selkärangan varrelta Smart Acupunctural Point Detection kohdistaa 36 akupunktiopisteeseen optimaalisen selän helpotuksen. Terveysseuranta- ja skanneritekniikka Innovatiivinen OGAWA Health Tracker and Scanner -tekniikka on suljetun kierron terapeuttinen järjestelmä, joka yhdistää reaaliaikaisen havaitsemisen, analyysin ja hieronnan suosituksen yksilölliseen ohjelmaan, joka on toimitettu lukuisten älykkäiden tekniikoiden avulla seurantajärjestelmistä, terveydenhallinnan pilvestä, AI-Powered Automated Analyst ja yksilöllinen hierontaohjelma, joka perustuu kehosi ainutlaatuisiin tarpeisiin. Tee jokaisesta hieronnasta ainutlaatuinen sinulle.

Uusin tekniikka ja tieto OGAWA Master Drive AI -hierontatuolilla saat yhdistelmän uusinta teknologiaa ja tietämystä hieronnasta ja hyvinvoinnista. Tämä tieto tulee uusimmasta tutkimuksesta ja menneisyyden tunnetuista tekniikoista ja menetelmistä, joita on jalostettu ja kehitetty edelleen vuosisatojen aikana. Teknologia ja perinteet toimivat käsi kädessä varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen hieronnan. OGAWA työskentelee jatkuvasti kehittääkseen ja jalostaakseen teknologiaansa. Innovaatiot ovat aina keskiössä, mikä takaa sinulle äärimmäisen hierontakokemuksen uusimmalla teknologialla. Kun ostat OGAWA-hierontatuolin tiedät, että saat aina uusimman teknologian ja innovatiivisimman hieronnan.

Täydellinen hieronta ihmisen kaltaisella kosketuksella, lisäksi tämä tarjoaa Master Drives AI:n. Hierontatuoli saa voimansa innovatiivisesta M.6 GEN -teknologiasta, joka takaa vartalollesi räätälöidyn hieronnan. Tässä huippuluokan käyttöjärjestelmässä on kolme erillistä M.6-sukupolven mikroprosessoria, jotka takaavat nopeamman nopeuden, tarkkuuden ja paremman hieronnan. Älykkäät sensoriset mikroprosessorit oppivat ja mukautuvat kehosi mukaan yksilölliseen hierontaan joka kerta. Tuoli on varustettu älykkäillä hierontateloilla, joiden avulla tuoli mukauttaa hieronnan täydellisesti sinulle. Hierontateloissa on 4D-teknologiset lämmitysominaisuudet ja ne on varustettu ihmisen kaltaisella tarkkuudella, mikä antaa hieronnallesi aivan uuden ulottuvuuden.

Ainutlaatuinen 3D-polvihieronta polvet ovat tärkeä osa kehoamme, mutta pidämme niitä usein itsestäänselvyytenä. Lämmitettävällä 3D-polvi- ja lääkärihieronnalla pulssityyppinen ilmanpainehieronta stimuloi ihmiskäsien liikkeitä. Hyppää täydelliseen rentoutumiseen Master Drive 3D Knee M+:n ollessa töissä ja tarjoaa kaivattua hoitoa polvista jalkapohjiin. Pysäytysanturit tuntevat jalkasi pohjan ja pysähtyvät saadakseen täydellisen jalan asennon hieronnan aikana. Vyöhyketerapia ja jalkahieronnalla on monia etuja koko keholle. Vyöhyketerapian tiedetään parantavan verenkiertoa, parantavan unta, lievittävän kehon kipuja ja parantavan mielialaa. OGAWA Mater Drive AI käyttää vyöhyketerapiahierontarullia jalkapohjiin ja paineanalyysiä monimutkaisempaan jalkahierontaan, joka hoitaa koko kehoasi.

Innovatiivisimmat ominaisuudet

26 automaattista ohjelmaa + 500 mukautettavaa asetusta. Täydellisen hieronnan löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa! 26 automaattiohjelmalla saat todellisia kiropraktiikkatekniikoita ja yksityiskohtaisia hierontamenetelmiä, joista koko perhe nauttii. Mukauta täydellinen hierontasi ja tallenna se 3 muistiasetuksella saadaksesi nopean pääsyn erikoishierontaohjelmiisi.

Taivaallinen ilmanpainehieronta

Saat upean ilmanpainehieronnan hierontatuolin sisäänrakennetuilla turvatyynyillä, jotka auttavat kiertämään, nopeuttamaan paranemista ja terveyttä. Master Drive AI käyttää 60 ilmatyynyä, jotka on sijoitettu strategisesti koko tuolin alueelle kohdistamaan ja vapauttamaan jäykkyyttä. Paine ja pyöriminen ilmatyynyillä tarjoavat selkärangan mikrosäädön, joka tarjoaa ylivoimaisen venytyksen ja selkärangan säädön. Ilmanpainealueita voidaan säätää itsenäisesti 5 intensiteettitasolla.

Älykäs terveysanturi

Älykkään kahvan avulla PPG-tekniikka voi mitata sykettä ja analysoida käyttäjän stressitasoja. GSR-anturi lähettää biofeedback-palautteen ja tunnistaa veren happitason.

Hei OGAWA, nyt me puhumme!" OGAWA AI Personal Assistant mahdollistaa suoran yhteyden hierontatuoliisi. Se tuntee sinut, pystyy joka päivä paremmin hallitsemaan terveystarpeitasi. Se oppii jatkuvasti kaiken terveysprofiilistasi ja etsii sinulle parhaan hierontaratkaisun.

Kasvojen tunnistus OGAWA Master Drive AI tunnistaa ihmiset. Skannaa vain kasvosi, niin pääset heti alkuun ja henkilökohtaiseen profiiliisi.

Äänikomennolla hierontatuoli tekee mitä käsket! Pääset nopeasti käsiksi tuolisi eniten käytettyihin asetuksiin ilman ohjainta, se puhuu englantia.

Tekoälyllä toimiva automatisoitu analyytikko Master Drive AI 2.0:ssa on yli 5184 hierontayhdistelmää, jotka tarjoavat täydellisen hierontaohjelman ainutlaatuisiin tarpeisiisi. Takana on älykäs tekoälyllä toimiva automatisoitu analyytikko, joka käyttää algoritmeja datamassojen hallintaan ja ohjelmoi luettelon suositelluista ratkaisuista, jotka kohdistetaan tarkasti tiettyihin ongelma-alueihisi, samalla kun nautit parhaasta mukavuudesta ja rentoutumisesta hierontatuolissasi se on yksilöllistä, henkilökohtaista ja nopeaa!

Hinta: 9500; sisältää toimituksen

Hinta: asennettuna käyttöpaikalle: kysy tarjous

Takuu: 3 vuotta

Toimitus aika 1-2 viikkoa

Värivaihtoehdot: Grafiitti ja osterin harmaa


Tekniset tiedot

Malli no: OG7598

Paino: 125kg

Virtalähde: AC 220-240V~, 50/60 Hz

Kulutus: 200W

Mitat pystyasennossa: 158x 84 x 121 cm

Mitat makuuasennossa: 196 x 84 x 121 cm