Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

OGAWA O.M.G-jalkahierontalaite

- Vyöhyketerapia

- Jalkahieronta lämmöllä

- Kohdistaa jalkasi viiteen alueeseen

OGAWA OMG on maailmanluokan jalkahierontalaite. Se osuu viiteen jalkaa ympäröivään alueeseen ja käyttää vyöhyketerapiaa antaakseen sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen jalkahieronnasta.

Älykkään ohjauspaneelin avulla on helppo asettaa tarpeisiisi parhaiten sopiva hierontaohjelma. Sisäänrakennettu lämpö lievittää arkuutta ja varmistaa, että jalat ovat lämpimät ja hyvinvoivat. Ihanteellinen urheilijoille, jotka haluavat parempaa verenkiertoa, tai niille, joilla on jalkojen levottomuutta.


Tuotteen yksityiskohdat

- Jalkahierontalaite

- Vyöhyketerapia

- Kohdistaa 5 aluetta jalan ympärillä

- Tehokas hieronta jalan alle ja päälle

- Sisäänrakennettu lämmitys

- Kantapään hieronta

- 360 asteen jalkahieronta

- 3 ohjelmaa

- 3 intensiteettitasoa

- Helppo käyttää

.

Onnellisten jalkojen vyöhyketerapia

Palkitse itsesi ja jalkasi OGAWAn O.M.G-jalkahierontalaitteella. Tämä tekninen ihme stimuloi tarkasti jaloissasi olevia akupainantapisteitä, mikä auttaa verenkiertoa ja edistää sisäistä terveyttäsi. O.M.G käyttää vyöhyketerapiatekniikoita lievittääkseen jännitystä ja arkuutta jaloissasi.


Jos rasitat usein jalkojasi joko kävellessä, seisten tai urheilussa, O.M.G on loistava sijoitus. Samoin, jos haluat parantaa jalkojen verenkiertoa tai lievittää jalkojen levottomuutta, O.M.G on ihanteellinen sinulle.

.Kohdennettu lähestymistapa helpotukseen

O.M.G:llä on 5 yleistä kohdealuetta, joihin se pyrkii antamaan sinulle parhaan mahdollisen jalkojen hieronnan. Jalan etuosa on jatkuvassa käytössä ja jalkasi vakautta tarjoava osa.

Lisäksi OGAWA on kehittänyt erityisen jalkaterähieronnan joka auttaa lievittämään ja prosessoimaan rasitusta, jolle jalkateräsi altistuu jokapäiväisessä elämässä. Jalan kaari kuten jalkaterälläsi, myös jalan kaarella on tärkeä tehtävä, joka yhdistää jalkaterän muuhun jalkaosaan. Tämä tarkoittaa, että siihen kohdistuu jatkuvaa painetta jalan toiminnan tukemisesta.

O.M.G:n hierontaohjelmat lievittävät jännitystä ja arkuutta pitkän päivän jälkeen. Kantapäät on jalkasi osa, joka tarjoaa vakautta ja tasapainoa. Päivän aikana, kun kävelet paljon tai seisot koko päivän, kantapäät voivat olla kipeät O.M.G-jalkahieronta voi tarjota helpotusta erityisesti kehitetyllä kantapäähierontamenetelmällä, joka käyttää akupainantapisteitä lievittääkseen arkuutta. Jalkasilta tarjoaa jalallesi paljon liikkuvuutta sekä ylös että alas. Pitkän liikkumispäivän jälkeen se voi väsyä ja kipeytyä. Tällä saat helpotusta arkuuteen ja kipuun akupainantatekniikalla. Nilkkasi auttavat varmistamaan jalkasi pyörivän liikkuvuuden kuten kaikki muutkin jalan osat voivat tulla kipeiksi ja väsyneiksi. Akupainantaa käytetään tässä lievittämään arkuutta ja jännitystä nilkoissasi.


Helppokäyttöinen

OGAWA O.M.G:ssä on 3 ohjelmaa, 3 tehotasoa ja 2 lämmitystasoa. Valitse eri yhdistelmien välillä vaihdeyksikön yläreunassa olevan ohjauspaneelin kautta.

M1: Scraping-hieronta

M2: Vyöhyketerapia

M3: Pyörivä hieronta

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen hieronnan valitset, tunnet epäilemättä kuinka upealla hieronnalla on positiivisia vaikutuksia jalkoihin.
Thermotherapilla varustettu jalkahierontalaite

OGAWA O.M.G pystyy lämpöhoitoon, jossa on 2 tasoa. Thermotherapia tuottaa jopa 45 astetta lämpöä jaloillesi.

Tämä auttaa lievittämään jännittyneitä lihaksia ja parantaa verenkiertoa. Hieronnan intensiteetti on täysin sinun päätettävissäsi, valitse vain haluamasi hierontaohjelma ja sitten intensiteetti.

OGAWA O.M.G on valmistettu kevyeksi, siinä on kahva, joka helpottaa kantamista, jotta voit helposti siirtää sitä mukanasi.

HINTA: 349;

- Toimitus sisältyy hintaan

- 3 vuoden takuu

- Toimitus aika 1-2 arkipäivää

OSTA NYT VERKKOKAUPASTA

Tekniset yksityiskohdat

Malli: OGAWA O.M.G OF1729
Virtalähde: 220-240V ~ 50-60 Hz
Virrankulutus: 45W
Hierontaaika: 15 min.
Paino: 6 KG
Mitat: 41x44x40mm