Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hierontatuoli-teknologian opas

Mitä ominaisuuksia hierontatuolin valinnassa kannattaa pitää silmällä?

Hierontatuolissa on monia ominaisuuksia. Voi olla vaikeaa selvittää, mitkä ominaisuudet sopivat parhaiten tarpeisiisi.

Tässä on joitain ominaisuuksia, joita löydät hierontatuoleistamme, joita meidän mielestämme on hyvä pitää silmällä, kun haluat löytää täydellisen hierontatuolin.



Hierontatuolit 2D-, 3D- tai 4D-tekniikalla ovat nykyaikaisia hierontatuoleja. On saatavana 2D-, 3D- tai 4D-tekniikalla.

Lyhyesti sanottuna sillä on merkitystä, kuinka syvän ja monimutkaisen hieronnan saat hierontatuolissa.

Voi olla vaikea tietää, mikä tyyppi sopii parhaiten tarpeisiisi. Alta löydät selityksen siitä, miten eri tekniikat eroavat toisistaan ja mitä voit odottaa eri toiminnoilta. Näin saat yleiskatsauksen siitä, minkä tyyppinen tuoli sinun kannattaa valita.

Hierontarullat ja moottori 2D-hieronnalla varustetussa hierontatuolissa

Kiskojärjestelmä on tuolin selkänojassa. Kiskojärjestelmä on asennettu rullille nämä telat hierovat sinua. 2D-tuolien kiskojärjestelmä voidaan suunnitella eri tavalla. Jotkut laskeutuvat alaselkään ja toisissa on "S"-muotoinen kisko, joka ulottuu aina pakaraan asti. Myös kiskolla olevien rullien määrässä voi olla eroja.

3D-Hierontatuoli

Monille on perusteltua uskoa, että mitä enemmän rullia, sen parempi, mutta valitettavasti näin ei aina ole. Hieronnan laatu riippuu pitkälti siitä, kuinka kehittynyt moottorijärjestelmä on ja 3D-hierontatuolin moottorijärjestelmä on usein laadukkaampi kuin 2D-tuolissa.


Koska 2D-hierontatuolin moottorijärjestelmä on tuskin yhtä edistynyt kuin 3D-tuolissa, sen sijaan lisätään useita rullia, jotta saadaan hieman edistyneempää hierontaa, kun taas hierontatuoli voidaan pitää hieman edullisemmalla tasolla kuin 3D-hieronta tuoli. 3D-hierontatuoleissa on, kuten mainittiin, edistyneempi moottorijärjestelmä kuin 2D:ssä. Edistyneen moottorijärjestelmän ansiosta 3D-hierontatuoli hieroo pehmeämmin ja tehokkaammin kuin 2D-hierontatuoli. 3D-hieronta on uskomattoman lähellä ihmisen hierontaa.


3D-tekniikasta 4D-tekniikkaan on saavutettu maailman edistyksellisin moottorijärjestelmä, joka ottaa 3D-tekniikasta kaikki hyvät asiat, mutta nyt 4D:llä on mahdollista kulkea akselin poikki, mikä tarkoittaa, että saavutat uskomattoman hieronnan. Lähellä todella ammattimaista hierojaa.


Lämpöhoito on kaikissa hierontatuoleissamme

Jotkut mallit käyttävät infrapunalämpöä, joka lämmittää koko selkäsi, osassa malleissa lämpö kulkee mukana hierontapäissä lämmittäen koko kehon hieronnan yhteydessä.

Tässä voi olla hieman jakautunut mielipiteitä siitä, mikä on parasta, infrapunalämpö varmistaa, että koko selkä lämpenee, kun taas hierontarullien lämpö siirtää lämmön suoraan hieromiseen.
Lämpö voi kaikissa tapauksissa auttaa antamaan sinulle paremman hieronnan. Lämmöllä kehosi ja lihaksesi tulevat vastaanottavaisemmiksi hieronnalle, ja sillä voi olla myös rauhoittava vaikutus.


Polvihieronta

OGAWA Master Drive Plus -hierontatuolissamme on sisäänrakennettu polvihieronta. Polvemme jää usein huomiotta hieronnassa, vaikka se on yksi tärkeimmistä nivelistämme kehossa.

Jos kärsit polvikivusta, se voi olla vakava elämänlaadun heikkeneminen. Hierontatuolillamme saat mukavan hieronnan, joka muun muassa lämmitetyillä ilmatyynyillä antaa polvillesi ansaittua hierontaa.


Painottomuus, kaikista hierontatuoleistamme löydät toiminnon "Zero Gravity".

Tämä toiminto toimii niin paljon kuin mahdollista omalla painollasi. Nollapainovoima tarjoaa ainutlaatuisen hieronnan ja sitä voidaan verrata todellisen hierojan hierontaan.


Tämä makuuasento on kehoasi lievittävin makuuasento ja sitä käytetään mm. NASA lähetti ihmisiä avaruuteen. Kun istut Zero Gravity -tilassa, et vain makaa mukavammin, vaan se antaa myös paremman vaikutuksen hieronnasta, koska tuoli voi hyödyntää kehon painoasi rasittamatta kehoasi.