Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

OGAWA-Suomi


MEISTÄ

Olemme toimineet hierontatuolien ja hierontatuotteiden parissa kohta vuosikymmenen. Halusimme valita yhteistyökumpaniksemme alan markkinajohtajan. Me jaamme Ogawan arvot ja tavoitteet.


OGAWA on Malesialainen terveys- ja hyvinvointibrändi, joka perustettiin vuonna 1996. Perustamisestamme lähtien olemme laajentuneet maailmanlaajuiseksi brändiksi, joka tunnetaan vallankumouksellisista tuotteistamme.

OGAWA on maailmanluokan hierontatuoliemme ja hierontatuotteidemme teknologian, suunnittelun ja kehityksen kärjessä.

Tavoitteemme on edistää terveellistä elämäntapaa laadukkailla tuotteillamme, jotka on luotu sinun hyvinvointiasi varten. Tunnetun laatumme ansiosta olemme nyt maailmanlaajuinen brändi, jonka tavoitteena on edistää hyvinvointia kaikille.

OGAWA ELÄMÄN JOKI

Wellness on olennainen osa OGAWA-brändiä.

OGAWA tarkoittaa kirjaimellisesti japaniksi puroa, ja meille se symboloi orgaanista matkaa pienestä joesta mahtavaan valtamereen. Pyrimme seuraamaan samaa matkaa laajentaessamme pyrkimystämme tuoda hyvinvointia maailmaan.

OGAWA ARVOT

Tuottaa hyvinvointia joka päivä.

Tavoitteemme on olla hyvinvointijohtaja, tuottaa parhaita tuotteita, edistämään parempaa hyvinvointia ja elämäntapaa.

Intohimonamme on hyvinvointisi. Kutsumme sinut tutustumaan ainutlaatuisiin hierontatuoleihimme ja terveydenhuollon tuotteisiimme. Pyrimme tuomaan hyvinvointia kaikkiin Suomen koteihin.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi vaalimme kumppanuuksia niiden kanssa, jotka jakavat intohimomme huippuosaamiseen ja ovat sitoutuneet tarjoamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.