Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Master Drive 4D Plus-Hierontatuoli

4D hieronta tarkka vartaloskanneri tehokas M.5 Gen mikroprosessori mullistava 4D-hierontatuoli. OGAWA Master Drive 4D Plus tarjoaa sinulle maailmanluokan hieronnan. Hierontatuoli on varustettu useilla huipputeknologisilla ominaisuuksilla, jotka takaavat tarkan ja tehokkaan hieronnan ihmisen kaltaisella kosketuksella.

Tuolia on helppo käyttää neljällä automaattiohjelmalla ja useilla muilla alaohjelmilla, kuten kiina, thai stretch jne. Master Drive Plus:ssa on ainutlaatuinen 3D-polvihierontatoiminto maailman ainoana tuolina.

Jos vain paras on tarpeeksi hyvää, niin Master Drive 4D Plus on tekniikan ihme, jota on pidettävä yhtenä maailman parhaista hierontatuoleista.


Tuotteen yksityiskohdat

- 4D hieronta
- Tehokas M.5 Gen mikroprosessori
- Lämpöterapia
- Tarkka vartaloskanneri
- Saavuttaa 36 akupunktiopistettä kehossa
- 1,35 cm SL-kisko
- Polven hieronta
- 6 erilaista hierontatekniikkaa
- Valoterapia
- 4 Pikakäynnistysohjelmaa
- 23 Automaattista ohjelmaa
- 500 manuaalista ohjelman asetusta
- Älykäs kosketusnäyttö
- Automaattisesti säätyvä jalkatuki
- Sisäänrakennetut Bluetooth-kaiuttimet
- Paranneltu huppu ja istuintyyny
- Koko kehon peittävä ilmanpainehierontaTehokas hierontatuoli ja kaunis muotoilu.

Tunne tämän korkean teknologian hierontatuolin voima. Saat ainutlaatuisen hierontakokemuksen eloon mullistavan japanilaisen teknologian avulla. Jokaisella Master Drive 4D Plus:n komponentilla on täydellisesti optimoitu suorituskyky, mikä johtaa äärimmäisen tarkkaan hierontaan joka on suunnattu täydellisesti kaikkiin akupunktiopisteisiisi päästä varpaisiin, polvet mukaan lukien mikä varmistaa optimaalisen virkistyksen, energian ja hyvinvoinnin.

Master Drive Plus näyttää, mistä todellinen hyvinvointi on tehty ja se on räätälöity täydellisesti sinulle. Kaunis muotoilu antaa tuolille kauniin ja eksklusiivisen ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin toimistoon tai kodin sisustukseen. Master Drive Plus on testin voittaja ja tunnettu kaikkialla maailmassa ehdottomasti parhaiden hierontatuolien joukossa. Master Drive Plusalla saat täydellisen hierontatuolin, joka takaa kehosi hyvinvoinnin.

Edistyksellisin tekniikka äärimmäiseen hyvinvointikokemukseen

OGAWA Master Drive Plus -hierontatuolin takana oleva M.5 GEN ® -tekniikka sisältää useita tärkeitä teknologisia edistysaskeleita. Nämä tekniikat toimivat yhdessä luoden kehollesi räätälöidyn hieronnan. Tuoliin piiloutuva tekniikka hyödyntää liikettä, kosketusta ja sopeutumista kehoon kokonaisvaltaisessa harmoniassa antaakseen hieronnan vertaansa vailla.

Sisäänrakennetussa M.5 GEN® -mikroprosessorissa on ainutlaatuinen algoritmi, joka voi luoda ja mukauttaa monimutkaisia hierontaohjelmia, jotka takaavat parhaan mahdollisen hierontakokemuksen.

OGAWA Master Drive Plus:ssa on ainutlaatuiset eristetyt lämpösilikonihierontarullat, jotka takaavat kiinteän mutta hellävaraisen hieronnan, joka muistuttaa ihmisen kosketusta. Moottori on suunniteltu luomaan joustavaa liikettä, mikä varmistaa paremman tarkkuuden ja hieronnan intensiteetin.

M.5 GEN ® -teknologian avulla hierontatuoli voi analysoida kehoasi ja varmistaa, että se osuu tarkasti akupunktiopisteisiisi.

Saat älykkään hieronnan, joka on mukautettu kehoosi ja on ehdottomasti lähimpänä ihmishierojaa. Kehosi tuntee täysin uuden energian, vapaana arkuudesta ja kivusta.
Täydellinen hieronta ihmisen kaltaisella kosketuksella

Tarkkuus määrittelee tyydyttävän hieronnan. Lisäksi tämä tarjoaa Master Drives 4D Plus -hierontatuolin innovatiivisen M.5 GEN -teknologian, joka varmistaa kehollesi räätälöidyn hieronnan.

Tuoli on varustettu älykkäillä hierontarullilla, joiden avulla tuoli mukauttaa hieronnan täydellisesti sinulle. Hierontateloissa on 4D-teknologiset lämmitysominaisuudet ja ne on varustettu ihmisen kaltaisella tarkkuudella, mikä antaa hieronnallesi aivan uuden ulottuvuuden.

Lämpöhieronta käyttää tuolin lämpöä lämmittämään lihaksia ja niveliä mukavasti, mikä takaa vielä paremman hieronnan. Kun lihaksesi ovat hyvin lämmenneet, ne kestävät hierontaa entistä paremmin. Tuoli on täydellinen ihmisille, jotka kärsivät nivel- ja lihaskivuista.
Kosketusnäyttö

Päivitetty käyttöjärjestelmä uudella käyttöliittymäsuunnitte- lulla, personointivaihtoehdot ja yli 20 hierontatekniikkaa.

HINTA: 7800€

-Toimitettuna

- Asennettuna käyttöpaikalle

- Käyttökoulutettuna

- 3 vuoden takuu

Osta nyt verkkokaupasta

Uusin tekniikka ja tieto

OGAWA Master Drive Plus -hierontatuolilla saat yhdistelmän uusinta teknologiaa ja tietämystä hieronnasta ja hyvinvoinnista. Tämä tieto tulee uusimmasta tutkimuksesta ja menneisyyden tunnetuista tekniikoista ja menetelmistä, joita on jalostettu ja kehitetty edelleen vuosisatojen aikana. Teknologia ja perinteet toimivat käsi kädessä varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen hieronnan.

OGAWA työskentelee jatkuvasti kehittääkseen ja jalostaakseen teknologiaansa. Innovaatiot ovat aina keskiössä, mikä takaa sinulle äärimmäisen hierontakokemuksen uusimmalla teknologialla. Kun ostat OGAWA-hierontatuolin tiedät, että saat aina uusimman teknologian ja innovatiivisimman hieronnan.
Ainutlaatuinen 3D-polvihieronta

Maailman ainoana hierontatuolina Master Drive Plus voi hieroa polviasi.

Pidämme polviamme usein itsestäänselvyytenä, vaikka se onkin yksi tärkeimmistä nivelistä kehossamme. Nyt voit hoitaa polviasi hyvin ansaitulla hieronnalla Master Drives 3D Knee M+:lla. Strategisesti sijoitettujen lämmitettyjen turvatyynyjen ansiosta voit rentoutua täysin polvista jalkapohjiin asti.

Voit todella tuntea eron hoidon jälkeen, kun tuoli on hieronut polviasi lämmöllä ja turvatyynyillä. Lämpö tuntuu hyvältä jopa herkimmissä nivelissä, ja voit helposti hallita voimakkuutta, jotta saat mahdollisimman miellyttävän kokemuksen.

M-Drive Navigator

Täydelliset komennot sormiesi ulottuvilla. Voit helposti säätää 8-suuntaista istuinkulmaa ja hieronnan voimakkuutta. Huipputeknologialla suunniteltu hierontakokemus on ainutlaatuinen ja yksilöllinen jokaiselle käyttäjälle

Tekniset tiedot

Malli no: OG7598

Paino: 125kg

Virtalähde: AC 220-240V~, 50/60 Hz

Kulutus: 200W

Mitat pystyasennossa: 158x 84 x 121 cm

Mitat makuuasennossa: 196 x 84 x 121 cm